ro-en.ro

Adresă: www.ro-en.ro

Lansare: aprilie 2006 (dar este derivat dintr-un proiect început în 2004)

Conţinut: Principala funcţionalitate o constituie dicţionarele român-englez şi englez-român (îmbogăţite constant cu termeni), dar sunt disponibile şi dicţionare explicative, jocuri şi lecţii pentru învăţarea limbii engleze, blog tematic actualizat zilnic şi alte facilităţi. Serviciul este disponibil gratuit, fiind susţinut prin publicitate.

Observaţii: Site-ul are colaborări cu instituţii de învăţământ, specialişti în domeniu etc. De la 1 iulie 2012, este un serviciu oferit de portalul www.gsp.ro (Gazeta Sporturilor).

Trafic: 292.000 de vizitatori unici în luna octombrie 2014; sunt disponibile statistici detaliate şi la zi pe trafic.ro (sursă independentă)

Evoluţie: Dicţionarele sunt într-o continuă dezvoltare, pe mai multe direcţii.

Public: divers, majoritatea intelectuali, în special traducători, angajaţi ai unor firme care au colaborări externe, persoane care învaţă limba engleză (majoritatea tineri), străini care învaţă limba română, persoane care doresc să traducă anumiţi termeni întâlniţi pe internet; sunt disponibile şi date demografice

Bannere: 728×90 pixeli sus şi jos (imediat sub conţinut), 160×600 pixeli în stânga; pe blog, bannerele sunt 728×90 pixeli sus, 468×60 pixeli jos şi 120×600 pixeli în dreapta

20 thoughts on “ro-en.ro

  1. Am rugamintea sa-mi trimiteti oferta dvs de publicitate online. Suntem o companie de asigurari si ne-ar interesa atat oferta pentru bannere, cat si publicarea de articole pe site, in masura in care acest lucru este posibil.

  2. Buna ziua,

    Sunt interesat de preturile la oferta d-voastra de servicii. Daca este posibil as vrea sa aflu preturile pentru toate tipurile de publicitate.

    Multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *