Citatepedia.ro

Adresă: www.citatepedia.ro

Lansare: 19 iulie 2005

Conţinut: Citatepedia este de departe cel mai mare site românesc cu citate, care include şi mari colecţii de poezii şi epigrame, o bibliotecă virtuală, un forum şi un blog actualizat zilnic, axat pe cărţi, teatru, film, muzică şi alte evenimente culturale. Dintr-o altă perspectivă, Citatepedia prezintă un număr impresionant de personalităţi şi vedete, prin intermediul celor ce le-au scris sau spus. Accesul publicului este gratuit pentru toate secţiunile, proiectul fiind susţinut prin publicitate.

Internaţional: Proiectul este extins internaţional prin Citatepedia.com (în engleză) şi Citatepedia.net (în alte limbi).

Observaţii: Site-ul are colaborări cu instituţii culturale din ţară şi din străinătate, ca şi cu edituri, librării, teatre, firme de distribuţie de film, scriitori, actori etc. A fost selectat şi prezentat la Institutul Cultural de la Viena, în cadrul simpozionului „Info via Infosphere”, ca unul dintre cele mai importante site-uri culturale româneşti.

Trafic: 520.000 de vizitatori unici în luna octombrie 2014; sunt disponibile statistici detaliate şi la zi pe trafic.ro (sursă independentă)

Evoluţie: În ultimul an, numărul de vizitatori a crescut cu 25%

Public: divers, în cea mai mare parte tineri şi intelectuali; sunt disponibile şi date demografice

Bannere: 728×90 pixeli sus, 300×250 pixeli jos (în conţinut sau imediat sub conţinut), 250×250 pixeli în dreapta; pe blog – 728×90 pixeli sus, 2 de 250×250 pixeli în dreapta; pe forum – 728×90 pixeli sus şi jos

2 thoughts on “Citatepedia.ro

  1. Suntem interesati de o colaborare, insa observam ca datele sunt din 2012. Unde putem gasi datele actualizate pentru 2014? Multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *