De ce să aleg publicitatea prin P/net?

Există câteva reţele publicitare în spaţiul virtual românesc, aşa că iată câteva argumente pentru a alege să vă faceţi publicitate prin reţeaua P/net:

Este foarte simplu. Nu este necesar să aveţi niciun fel de cunoştinţe de specialitate. Este suficient să precizaţi ceea ce doriţi, iar de restul ne ocupăm noi. Vi se acordă asistenţă şi consultanţă pentru buna desfăşurare a campaniilor. Dacă doriţi, putem realiza chiar şi materialul publicitar (bannere etc).

Este de încredere. Campaniile publicitare se derulează prin Google AdManager, un sistem special destinat funcţionării reţelelor publicitare, care asigură o maximă acurateţe, fiabilitate, corectitudine şi transparenţă. Fiecare client al reţelei P/net poate consulta rapoarte referitoare la propriile campanii publicitare, rapoarte care includ numărul de afişări şi numărul de clicuri.

Primiţi tot spaţiul plătit. Alte reţele publicitare includ în spaţiile publicitare propriul logo sau alte informaţii, răpind o parte din spaţiul plătit de client. În reţeaua P/net acest lucru nu se întâmplă niciodată. Avem respect pentru modul în care doriţi să se desfăşoare campaniile publicitare, acestea având la dispoziţie tot spaţiul plătit.

Sprijiniţi proiecte importante pentru internetul din România. Realizând publicitate prin reţeaua P/net, ajutaţi implicit la dezvoltarea unor proiecte culturale/educaţinale de top, cum sunt Citatepedia şi ro-en.ro.

Este o oportunitate deosebită pentru firme mijlocii şi mari. Pentru astfel de societăţi comerciale este disponibilă o ofertă specială cu condiţii foarte atractive, în mod cert cea mai bună de pe piaţă. Puteţi încerca publicitatea pe internet fără să vă coste nimic. Cereţi o ofertă pentru a primi toate detaliile.

Care sunt diferenţele între CPM şi CPC în reţeaua P/net?

Varianta recomandată în reţeaua P/net este CPM, dar sunt acceptate şi campanii CPC. Pentru a înţelege mai bine diferenţele, iată un tabel comparativ:

 
CPM
CPC
Prioritate Maximă Mai mcă decât campaniile CPM, licitativ în funcţie de preţul plătit pe clic raportat la numărul de afişări faţă de alte campanii CPC
Tarifare Conform ofertei curente Clientul stabileşte cât este dispus să plătească pentru un clic (o valoare mai mare creşte prioritatea de afişare)
Valoarea primei campanii Orice valoare Minim 500 lei
Campanie cu perioadă de timp determinată Posibilă (aşa se procedează de obicei) Posibilă, dar dacă nu se atinge numărul de clicuri plătit, restul valoric se reportează pentru o altă campanie (nu se returnează)
Campanie cu perioadă de timp nedeterminată Posibilă (difuzarea se face agresiv, cât mai rapid) Posibilă (difuzarea se face până când se ajunge la numărul de clicuri plătit)
Target geografic La nivel de ţară sau de judeţ La nivel de ţară
Tipuri de bannere acceptate JPEG, GIF, Flash, HTML, JavaScript JPEG, GIF, Flash, HTML (fără JavaScript)
Număr minim de bannere 1 (diferite variante de difuzare) 3 (cu difuzare optimizată în funcţie de numărul de clicuri)
Monitorizarea clicurilor pe bannere de tip Flash Opţională Obligatorie, cu clickTag
Găzduirea gratuită a bannerelor, dacă sunt de tip Flash Opţională Obligatorie
Aprobare bannere Nu sunt acceptate bannere care promovează produse/servicii cu caracter explicit erotic sau care încalcă în vreun fel legea Fiecare banner se aprobă individual, putând fi respins şi din alte motive (cum ar fi calitatea slabă a realizării)