Citatepedia.ro

Adresă: www.citatepedia.ro

Lansare: 19 iulie 2005

Conţinut: Citatepedia este de departe cel mai mare site românesc cu citate, care include şi mari colecţii de poezii şi epigrame, o bibliotecă virtuală, un forum şi un blog actualizat zilnic, axat pe cărţi, teatru, film, muzică şi alte evenimente culturale. Dintr-o altă perspectivă, Citatepedia prezintă un număr impresionant de personalităţi şi vedete, prin intermediul celor ce le-au scris sau spus. Accesul publicului este gratuit pentru toate secţiunile, proiectul fiind susţinut prin publicitate.

Internaţional: Proiectul este extins internaţional prin Citatepedia.com (în engleză) şi Citatepedia.net (în alte limbi).

Observaţii: Site-ul are colaborări cu instituţii culturale din ţară şi din străinătate, ca şi cu edituri, librării, teatre, firme de distribuţie de film, scriitori, actori etc. A fost selectat şi prezentat la Institutul Cultural de la Viena, în cadrul simpozionului „Info via Infosphere”, ca unul dintre cele mai importante site-uri culturale româneşti.

Trafic: 520.000 de vizitatori unici în luna octombrie 2014; sunt disponibile statistici detaliate şi la zi pe trafic.ro (sursă independentă)

Evoluţie: În ultimul an, numărul de vizitatori a crescut cu 25%

Public: divers, în cea mai mare parte tineri şi intelectuali; sunt disponibile şi date demografice

Bannere: 728×90 pixeli sus, 300×250 pixeli jos (în conţinut sau imediat sub conţinut), 250×250 pixeli în dreapta; pe blog – 728×90 pixeli sus, 2 de 250×250 pixeli în dreapta; pe forum – 728×90 pixeli sus şi jos

2 thoughts on “Citatepedia.ro

  1. Suntem interesati de o colaborare, insa observam ca datele sunt din 2012. Unde putem gasi datele actualizate pentru 2014? Multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *