Citatepedia.ro a depăşit jumătate de milion de vizitatori/lună

Construind pe fenomenalul său succes, site-ul Citatepedia.ro a reuşit în luna octombrie 2014 să depăşească ca audienţă 500.000 de vizitatori unici (519.734 – ca să dăm numărul exact). Este o performanţă extraordinară pentru un site cultural, care confirmă că acesta nu este neapărat un domeniu de nişă, dacă există un concept bun, bine pus în practică.

Citatepedia201410

Proiectul Citatepedia îşi consolidează poziţia de lider în domeniu, depăşind cu cel puţin dublu orice alt site referitor la literatură. De fapt, Citatepedia a devenit un concurent serios pentru orice site românesc, fiind foarte aproape de a intra în Top 50, conform monitorizării realizate de trafic.ro şi SATI. Iar evoluţia continuă!

Citatepedia.ro a devenit cel mai vizitat site cultural-literar românesc din toate timpurile

În luna ianuarie 2013, site-ul Citatepedia.ro a înregistrat 434.988 de vizitatori unici (conform monitorizării independente realizate de trafic.ro). Aceasta reprezintă cea mai mare audienţă avută vreodată de un site cultural-literar românesc şi încununează o serie de alte performanţe atinse în ultima vreme.

Citatepedia201301

Proiectul Citatepedia se dezvoltă în permanenţă şi în mod cert poate atinge performanţe superioare. Sunt vizaţi cel puţin 500.000 de vizitatori/lună şi o poziţie stabilă în Top 100 site-uri româneşti din toate domeniile.

Record de audienţă pentru ro-en.ro

Începutul lunii decembrie a adus o creştere majoră a numărului de vizitatori la ro-en.ro, site recunoscut în special pentru cele două facilităţi principale: dicţionar român-englez şi dicţionar englez-român. Astfel, în perioada 05.12.2011 – 11.12.2011, site-ul a avut 120.065 de vizitatori, devenind cel mai accesat site de limbi străine dintre toate cele monitorizate de trafic.ro şi SATI. Conform acestor monitorizări de referinţă, ro-en.ro se află pe locul 120 dintre toate site-urile româneşti.

Site-ul este în continuă dezvoltare, iar obiectivele sunt superioare. Aşadar, să sperăm că finalul lui 2012 ne va găsi chiar mai sus.

La mulţi ani!

Un nou site în reţea: ImagoZone.ro

Reţeaua P/net capătă un nou membru: galeria de imagini ImagoZone.ro. Site-ul este nou creat, dar are ca bază o galerie de imagini care a fost parte din Citatepedia.ro.

ImagoZone.ro găzduieşte imagini referitoare la oameni mai mult sau mai puţin celebri şi la activitatea lor, fie că este vorba de filme artistice, seriale, piese de teatru, evenimente muzicale, prezentări de modă, lansări de carte etc. Galeria va funcţina de sine stătător, dar va deservi şi alte proiecte din reţea.

Se caută agenţi în toată ţara

Reţeau P/net doreşte să crească. Pentru o mai bună relaţie cu potenţialii clienţii, este nevoie de agenţi, care să le prezinte acestora, faţă în faţă, detaliile ofertei, răspunzându-le la întrebări, dându-le toate lămuririle necesare. Există încă o destul de slabă informare cu privire la promovarea unei afaceri prin internet.

Aşadar, dacă ştii firme cu peste 50 de angajaţi în zona ta (pe acestea le vizăm în special), putem colabora. Primeşti un comision substanţial pe toată durata derulării contractelor, nu doar la început (astfel de contracte se pot desfăşura pe mai mulţi ani). Poţi lucra cât de mult vrei, poţi obţine rezultate foarte bune chiar şi în câteva ore pe săptămână, dar este nevoie de determinare. Oferta este foarte atractivă, trebuie doar să ştii să o prezinţi (desigur, vei primi toate informaţiile necesare). Dacă ţi se pare interesant, trimite argumentele în favoarea ta prin formularul de contact.